پاورپوینت صادرات خاویار شامل 31   صفحه به صورت فایل ورد و قابل ویرایش می باشد که یکی از پاورپوینت های جامع و کامل در مورد  صادرات خاویار  می باشد و دارای منابع معتبر می باشد 

مقدمه :

براساس بررسیهای دیرین شناسی،اجداد ماهیان خاویاری بیش از یکصد میلیون سال پیش درروی زمین ظاهر گشتند وبه علت سازش با محیط توانسته اند از دوره مزوزوئیک تا امروز به زندگی خود ادامه دهند ماهیان خاویاری در حوزه های دریای خزر ، دریای ازوف ، دریای سیاه ، دریاچه ارال ، دریای بالتیک ودرابهای شوروشیرین بخشهایی از شمال وخاوردورمانند سرزمین پهناورروسیه ، سیبری وچین وهمچنین درقاره امریکای شمالی نیززندگی میکنند

هرچند که بسیاری از مردم کشورمان با طعم و مزه خاویار که یکی از تولیدات بی نظیر کشورمان است بیگانه هستند، ولی در بسیاری از نقاط دنیا و از جمله کشورهای اروپایی، ایران را با خاویارش می شناسند. این ماده غذایی پرارزش یکی از گرانقیمت ترین غذاهای جهان است

به دلیل شرایط ویژه سواحل دریای خزر و برخی موارد دیگر خاویار تولید کشورمان مرغوبترین نوع خاویار جهان به شمار می رود و در بین کشورهای واردکننده جایگاه ویژه ای دارد. این ماده غذایی به دلیل دارابودن خواص ویژه برای درمان بسیاری از بیماریها ازجمله بیماری افسردگی، برخی از انواع سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، کم خونی و همچنین برای جلوگیری از افزایش کلسترول خون بسیار نافع است

ماهیان خاویاری موجود دردریای خزر:

تاس ماهی شیپ

تاس ماهی روسی

تاس ماهی ایرانی

اوزون برون

فیل ماهی

 

مشخصات خاویار تاس ماهیان دریای خزر

خاویار بر اساس گونه ماهی، کیفیت و طرز ساخت، دانه دانه بودن و رنگ آن درجه بندی می شود، و به دو صورت “دان” و “فشرده” وجود دارد. تقسیم بندی خاویار به صورت زیر است

خاویار ممتاز

۲٫خاویار دان درجه یک

خاویار دان درجه دو

خاویار فشرده

 

مشخصات خاویار تاس ماهیان دریای خزر

خاویار بر اساس گونه ماهی، کیفیت و طرز ساخت، دانه دانه بودن و رنگ آن درجه بندی می شود، و به دو صورت “دان” و “فشرده” وجود دارد. تقسیم بندی خاویار به صورت زیر است:

۱٫  خاویار ممتاز

این نوع خاویار چندان جنبه عمومی نداشته و از بین خاویارهای درجه یک، آنهایی که از یک نوع ماهی تهیه شده واجد دانه های درشت، مقاوم و جدا از هم بوده و همچنین با رنگ مناسب طلایی، خاکستری روشن و قهوه ایی روشن همراه باشند، انتخاب می گردند. نوعی خاویار نیز که واجد رنگ کاملاً سفید است، بندرت در بین تاسماهیان دیده شده و در صورت مناسب بودن

کیفیت، از آن خاویار ممتاز ساخته می شود که به “خاویار درباری” یا “خاویار طلایی سفید” موسوم است.

۲٫خاویار دان درجه یک

این نوع خاویار دارای کیفیتی مشابه خاویار ممتاز بوده و به بهترین نوع خاویار اطلاق می شود، منتهی فقط اندکی سست تر از خاویار مـمـتاز می باشد. بیشتر خاویار تاس ماهی و فیل ماهی که در فصل بهار ویا در شرایط مساعد آب و هوا تهیه می گردند

 

3.  خاویار دان درجه دو

این نوع خاویار ممکن است دارای دانه های درشت و رنگی مناسب هم باشند ولی تاخیر درصید و عمل آوری و کیفیت خود تخم از جمله نارس بودن و یا رسیده بودن زیاد تخمها، به ویژه درشرایط نزدیک به مرحله تخم ریزی موجب می شود که رقم خاویار نزول نموده و تعدادی تخمهای شکسته در آن مشاهده شود، بعلاو دانه های این نوع خاویار چندان مقاوم نبوده و اندکی شل و

به هم چسبیده اند، همچنین ممکن است همه خاویار از یک ماهی بدست نیامده باشد و از مخلوط کردن خاویار چند ماهی بدست آمده باشد.

۴٫  خاویار فشرده

خاویار فشرده از لحاظ نوع خاویار، طرز تهیه و قیمت از مرغوبیت کمتری برخورداراست. این نوع خاویار معمولاً از تخم تاسماهیانی ساخته می شود که به دلایل مختلف از جمله صید مولدین در حال تخم ریزی یا صید مولدین نارس ، تاخیر در ساخت و رساندن ماهیان صید شده به ساحل، استحکام دانه های خاویار کم شده و قادر به عبور از غربال خاویارسازی نمی باشند


جهت دانلود متن کامل پاورپوینت صادرات خاویار کلیک نمایید